söndag 29 juli 2012

På Wahlmans

På hemväg från Stockholm så stannade vi till i Gnarp. Jag gick in och handlade, men bara lite....
Det jag hade bestämt, var att köpa vaxduk till borden på altanen. Svart med vita prickar! Och det var faktiskt det enda prickiga de hade av vaxduk.
Men jag var återhållsam med kvilttyg och köpte bara en bit svart tyg till baksida, och så handlade jag tråd. INGET ANNAT!!!! Det är ju märkligt, men jag känner mig otroligt nöjd med det beslutet. Det fanns massor, men jag avstod. Som om jag hade gått med i AA (för missbrukare av kvilt) eller något!
Jag har annars inte hantverkat alls, bara stickat färdigt ett par "återbrukssockor" till sonen. När vi kom hem så har jag fortsatt lite smått med det hemliga(!?) projektet som jag syr till Quilterians utmaning. 
Jag väntar på 3 byten med niorutor, som jag hoppas ska dyka upp nästa vecka eller så.
Jag har också sparat ner några delar som "Red Brolly" ger ut gratismönster till på sin blogg (se under "Inspiration" längre ner på min högra sida). Det heter Wish Quilt och innehåller både broderi och applikation. Den ser jättemysig ut, så vi får se om det är något jag gör i framtiden.

2 kommentarer:

 1. Kul att Du spar de blocken. Jag har sytt den och tycker den är jättefin.
  http://gunilla-sytanten.blogspot.se/2011/12/christmas-wish.html

  SvaraRadera
 2. *hihi* känner igen mig i det där med att vara duktig när man inte handlar........svart tyg och tråd är alltid bra att ha.
  Nu måste jag kika på vad du hittat på Red Brolly.
  kram Monica A

  SvaraRadera