lördag 1 januari 2011

Summa summarum!


Väldigt många gör en liten summering vid årets slut, och jag har sett några fina bildcollage med saker som förfärdigats under året.

Nu sträcker sig inte mina datakunskaper särskilt långt framför min nästipp, så jag törs inte ge mig på något sådant.

Jag nöjer med att helt enkelt räkna ihop årets OPAM-projekt, och det är hela 47 st.

Det enda mål jag hade med att gå med i OPAM var att försöka göra en sak varje månad. Det har jag lyckats med. Tänk så bra med mål som man kan uppnå!

2009 tog jag bara med kviltprojekt, men 2010 så tog jag med allt textilt, d.v.s. både stickat, virkat, broderat och sytt fick vara med på listan.
******

När jag började blogga så tänkte jag att det var för mig själv, för att få ett slags dagbok över vad jag gör. Inte trodde jag att någon skulle idas läsa eller titta på det!!!

Men nog tycker jag att den tid jag lägger ned på att skriva och ta bilder har genererat otroligt mycket tillbaka till mig.

Människor skriver så underbara och snälla saker till mig, som gör att jag känner mig både glad och stolt!


TACK ALLA NI, FÖR DET!


Jag känner ett äkta och genuint intresse för min hobby, som ger mig så mycket glädje och avkoppling från vardagen.

IRL så har jag inte många omkring mig som delar detta intresse. Men familjen hejar glatt på, som tur är!

Tvärtom har det varit så att jag ibland fått lite tråkiga kommentarer som:-Hur ids du? Eller:-Är inte det här förspilld kvinnokraft?

Hmm, jag brukar (numera) tänka att det är nog annat som kan vara mer förspillt än detta, som känns så roligt för mig.


Så än en gång: Tack för snälla ord, fina tips, inspiration till roliga projekt, och genuin och äkta vänskap!
Härmed skickar jag alla dessa positiva känslor tillbaka som en bumerang!
God fortsättning på det nya 2011!

6 kommentarer:

 1. Vi är många som inspireras av dig, och vad vi gör med vår fritid måste vi få bestämma själva. Vem har mandat att bestämma vad som är rätt eller fel. Att få arbeta och skapa med sina händer tror jag många skulle må riktigt bra av.Ett riktigt gott kreativt nytt år önskar jag dig.

  SvaraRadera
 2. Om det på något vis bringar något nöje, vare sig det är vid planering, sömnad, eller brukande, så är det inte det minsta förspilld tid eller kraft! Må det nya året bli ett gott år! Kramar Ullis

  SvaraRadera
 3. Så mycket du har fått gjort under förra året. Jag är imponerad.
  Fast det är ju ingen tävling vi håller på med, "bara" något vi gör för att vi tycker så mycket om att göra det.
  Förspilld kvinnokraft? Hm, då kanske det är mer förspilld tid och kraft att sitta här vid datorn, men å andra sidan lär man sig mycket och får många vänner via bloggarna.
  ha en bra fortsättning på det nya året.

  SvaraRadera
 4. 47!!!!!!! kanonbra resultat....:) o bara fina saker är det ju som du gör.... kanske skulle man gå med o försöka få undan lite projekt som ligger o skräpar i skåp o lådor...:) Go Fortättning på det nya året föresten.... kommer att fortsätta hälsa på dig o din blogg o njuta av vackra alster som verkar ploppa fram ur dina händer hela tiden...:) Bamsekram från Värmland...

  SvaraRadera
 5. Det är mycket tråkigt om du har fått sådana kommentarer. Dom som säger nedsättande saker om andras skapande verksamhet är oftast bara avundsjuka! Du skall glädja dig åt ditt kunnande. Det är en sån rikedom att skapa vackra saker!!!!Lycka till med årets projekt!

  SvaraRadera
 6. 47 projekt - stor applåd! Kram!

  SvaraRadera