torsdag 3 juni 2010

Utmaning för mig själv

Jag är lite irriterad över att måsta åka 4,5 mil för att få tag på ett magnetlås till min väska.
Vi har ju Ohlssons här, men där fanns inte, och inte på övriga med sybehör heller.
Snäckskalsväskan är klar så när som på detta lås, och jag är lite arg över att inte få den helt färdig. Jag kan ju beställa en direkt till min brevlåda, och kanske det får bli så. Men nog är det synd att det inte finns att få tag på nära håll.
******
När det nu är så att väskan inte går att färdigställa, så har jag tagit tag i nya utmaningar!
Mönstret på bilden här, har jag köpt redan 2008, så det är allt ett rejält UFO. Men nu har jag plockat i tyghögarna och fått ihop en hel hög med tyger till detta projekt. Och jag som trodde jag skulle behöva köpa en del nytt!!! Men nej!
Framför teven sitter jag och broderar lite på en annan utmaning för mig själv, och det är änglarna. Det är en WISP, d.v.s. den går lååångsamt men dock framåt. jag gillar att sy på de här söta änglarna, och snart kan jag ju faktiskt börja snickra på blocken.
Till de här änglarna använder jag en layer cake med romantiska blommiga tyger och de små detaljerna fyller jag på med små restbitar som passar. DMC-garnerna har jag kvar sedan jag broderade Clara Waever för länge sedan. Det finns alltid någon rest som passar.

Vi har ett bra syväder för övrigt. Det regnar och blåser idag. Nu är det bara 10 grader, så det är bra skönt att sitta inne och pyssla. Vi hoppas att gräsmattan ska gro nu.
4 kommentarer:

 1. Oj va du är flitig. Jag hinner ingent det är bara betyg i mitt huvud just nu.
  Jätte gulliga block!

  SvaraRadera
 2. Här har du ett tips på en bra sida för lås och en massa annat smått och gott. Nackdelen är att man måste köpa förpackningar men man kan ju gå ihop några stycken och dela på grejerna och fraktkostnaden. Jag köper en hel del material från dem och de är snabba och bra att ha att göra med.

  http://www.cchobby.se/

  SvaraRadera
 3. Hallå där! Oj så produktiv du är och så fina saker du gjort! Men snälla du får jag skicka ett par magnetlås till dig för jag har flera stycken som bara ligger...maila din adress så postar jag idag....
  Lycka till med kommande projekt...Bamsekram från Kristina i Arjeplog

  SvaraRadera
 4. Vilka ljuvliga änglar.
  Det ser väldigt roligt ut och det gör väl ingenting att det tar lite tid.
  Ha en riktigt skön helg.
  Kram Mia

  SvaraRadera