fredag 7 september 2012

Sommarsömnad

 Nu har vi haft vår första träff för hösten i kviltgruppen Kanonkviltarna. I somras sydde jag en duk och pannlappar av utmaningstygerna vi fick av den förra projektgruppen. Det roliga var att när vi visade upp vad vi gjort var och en, så hade nästan alla sytt löpare!!! Det var nog tygvalet som gjorde att det sade sommarduk till oss alla! Gå gärna in på gruppens blogg (finns på högra sidan), och se de andras verk!

 Jag stickar lite på kvällarna, och halskragen är klar, men måste fotas. På min Muslingejacka har jag gjort om halsringningen. Den var så öppen och vid, så jag kände mig inte alls bekväm med den. Gör om och gör rätt; jag repade upp och stickade på en kant. Mycket bättre.
Nu hoppas jag att jag ska få lite mer ork till att sy, än det varit de sista veckorna. Jag har börjat ett nytt jobb och det suger musten ur mig!!! Roligt men krävande, för mitt i allt så renoveras arbetsplatsen och vi har full verksamhet.

3 kommentarer:

  1. Så himla läckert du gjort av utmaningen! Och det tyget är verkligen snyggt!

    SvaraRadera
  2. Visst är det roligt när man träffas i sygruppen efter sommaruppehållet. Tycker att Din sommarduk verkligen ser sommrig ut.

    Dollandesign

    SvaraRadera