fredag 28 september 2012

Favorit i repris - kaffetyger

 Jag är sent omsider klar med Britas utmaning, som ska levereras senast imorgon, för slutdatum är söndag. Den är fotad och allt, men jag kan tyvärr inte visa den ännu!!!!
Istället kom jag på den förträffliga idén att visa några repriser. Jag vet faktiskt inte om jag har visat de här riktigt gamla dukarna förut. Åtminstone inte de första jag gjorde, för det var långt före bloggstarten.
 Jag tror att de här tygerna med kaffemotiv är mina absoluta favoriter faktiskt.
Jag har sytt massor, och har ändå en rejäl stapel med tyger kvar!! 
 Det har blivit allt från dukar, muggmattor, pannlappar och tabletter av dem.
Fortfarande finns några riktigt fina mönster att använda dem till. Eller kanske jag ska köra en egen design, och använda den kreativa ådran??
 Flera av de här dukarna har jag sålt, och några har blivit presenter att ge bort. Den här i blått, fick sonen efter att han valt tygerna.

 Vissa av dem har jag använt väldigt mycket, och de är tvättade många gånger med ett gott resultat.

 Jag kan också se att jag har utvecklats i mitt sömmande, och kviltningen är mycket snyggare numera!


Är det någon mer än jag som snöat in på de här tygerna Kanske vi borde bilda en grupp; "Kaffetygernas Vänner"!!!!! Nej, skämt åsido. Kanske jag borde göra slut på dem en gång för alla, och gå vidare i tygvalet?
Fast känner jag mig själv rätt så faller jag som en fura, när jag får syn på något vackert tygstycke med kaffemotiv, som jag bara måste ha!

2 kommentarer:

 1. Du, jag dras också till kaffetyger av någon konstig anledning. Så detta inlägget Du gjorde i dag var som godis för mina ögon. Det är så roligt att se vad någon annan har sytt, tycker jag. Du har använt Dig av en del tyger som jag också har men även en del "nyheter" för mig. Tack för att Du delar med Dig av Dina "skatter".

  Dollandesign

  SvaraRadera
 2. När någon nämner Kaffe-tyger så tänker jag direkt på Kaffe Fassett men så var det inte i detta fallet utan tyger med kaffemotiv.
  Mycket fint har du sytt av dessa tyger och det verkar kunna bli mer ändå.
  Kram

  SvaraRadera