söndag 9 september 2012

Halstub

 Halstub låter som något från sjukhusets operationsavdelning. Min halstub är dock både dekorativ och skön, en bra kombo! Otroligt lättstickad med bara rätstickning, fram och tillbaka till den är tillräckligt lång för att viras runt halsen 2 varv. Jag har redan startat ett nytt stickprojekt. Lite större denna gång; en kofta från Drops Design. Jag stickar med garnet Opal, handfärgat, som jag köpte på Nolia.
Det har ändå inte hälpt mig, för jag är både snuvig och har ont i halsen. Bacillerna bryr sig inte om att man är ordentlig med både varma koftor, långkallingar och halsduk! Igår hade vi trots allt en mycket varm och solig dag, med lite trädgårdsarbete, och tvätt. Lök, vitlök och dill har jag skördat.
Förra helgen hittade vi till en höstmarknad, där vi fann fina morötter (mina är som små pinnar i år) och västeråsgurkor. Mums, mums!

4 kommentarer:

 1. Hej där.... jag har inte glömt dig..:))))) kikar in lite så där ibland o tittar på allt vackert... din halstub var ju bara så fin... lite bloggtorka är det här...:)) men kanske lusten kommer tebaks.. vem vet... hoppas du har det bra.. kram Annika

  SvaraRadera
 2. har just stickat klart ett par sockar i det handfärgade garnet.Hoppas att kvalitén är lika fin som på min härva.Var mycket bättre än den vanliga Opal jag stickade i.Eller var det bara inbillning eftersom sockarna var i gladare färger än det gråmelerade jag hade stickat med.Ha en fin ny vecka.

  SvaraRadera
 3. Snygg halstub!
  Här har det börjat klia i halsen också!
  Hoppas inte att man blir liggande, för det finns inte tid till nu när jag har shoppat loss på Quiltköping!!!
  Våra vanligtvis så fina tomater blir som små pottekulor i år!
  Inget kul!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Din hals ser deilig og varm ut, og jeg likte godt din restetopp "dag og natt!" Morsom kontrast mellom lyst og mørkt.

  SvaraRadera