torsdag 9 juni 2011

Mossby väska och UTLOTTNING

Tjohooo, klaaar!

Varför har det tagit sådan tid då? Tja, värmeböljan kom emellan. Jisses en sådan ryssvärme. Idag hade vi 31 plus mitt på dagen. Tänk er en gassande förskolegård då!!!! Vi har tankat vatten och försökt hitta skugga, men det är så härligt med riktig sommar.

Nå, så häringa blev då min variant av den nämnda väskan. Jag älskar den, redan. Stor, härligt gott om plats för lite av varje. Jag har sytt dubbla fickor på var sida, så man kan fördela det som finns i den.


Inuti fodrad med ett tygfynd från andrasorterade på Ohlsons. Glad orange!

Men nu tror jag faktiskt att det blir en paus från väskor ett tag.

******

Som jag tidigare skrev så tänker jag nu ha en utlottning. Ska finna 3 priser, något ska jag trolla fram ( ja jag vet faktiskt vad!). Men det sparar jag med att visa till jag tagit bild, imorgon.

För att vara med i denna utlottning så krävs inte alls mycket. Slumpen ska avgöra så mycket som möjligt tycker jag, så då får det bli en gissningstävling.Gissa datum, när min räknare slår om till 20000 besök!Den som kommer närmast, eller t.o.m. gissar rätt datum, vinner, och så förståss måste gissningen göras mellan NU och till måndag kväll 24:00 (13/6).


8 kommentarer:

 1. Vilken snygg väska. Den ligger på min önskelista över vad jag vill hinna med under det här året. Njut av värmen nu när den äntligen har kommit.

  SvaraRadera
 2. Lena i Örebro9 juni 2011 13:48

  Hejsan!
  Jag tror att din 20.000:de besökare blir den 14 juni. Det är en kärlekens dag eftersom min make och jag firar 25årig bröllopsdag då.
  Kram från Lena i örebro

  SvaraRadera
 3. Din Mossbyväska med batiktygerna blev superfin. Vad skoj att du sydde något av vinsten. :-))
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Grattis,grattis till alla dina besök,,förstår eftersom du har en trevlig och inspirerande sida att så många kikar in.
  Tror den 11/6.
  Kram evaj

  SvaraRadera
 5. Hej hej,
  Jag vill vara med och tävla, jag tror dina 20.000 besökare blir den 19 juni.

  SvaraRadera
 6. Hejsan
  Jag tror att din 20.000 dag är den 17 juni.Den dagen så har jag o maken 33årig bröllopsdag

  Susanne Lindström

  SvaraRadera
 7. Jag tror din räknare slår om till 20000 besökare tisdag den 14. Hoppas du har en härlig sommar! Hälsningar Ewa. kisse70@yahoo.se

  SvaraRadera