måndag 11 april 2011

Award och blomlängtan!

Jag har blivit tilldelad en AWARD av Gunilla!

Det är ju alltid lite spännande, och den här utmärkelsen skall ges till bloggare med färre än 100 följare som en uppmuntran, och går till så här:

1. Länka till givaren!

2. Skicka den vidare till 5 andra bloggar.

3. Svara på 5 frågor.

Varför började jag blogga?


Jag ville synliggöra mitt eget skapande för mig själv, och tyckte att det kunde vara roligt att skriva i bloggform. På det sättet kan jag på ett enkelt sätt lägga upp bilder och sedan titta tillbaka på skapandeprocessen. Jag trodde inte att någon annan skulle vara intresserad av mitt skrivande. Men tänk så många cybervänner jag fått, och vilken inspiration de gett och ger!


Vilka bloggar följer jag?


Jag läser mest och flest kviltbloggar, men eftersom jag är blandbrukare så tittar jag också på stickbloggar, några matbloggar och trädgård och inredning finns också med på ett hörn.


Favoritfärg?


Min absoluta favorit är utan tvekan rödlila, som fuchsia ungefär. Finns den färgen så kan jag aldrig motstå den, vad det än är, blommor, tyg, kläder eller garn.


Favoritfilm?


Det är svårt att svara på, för det kan vara flera, eller förändras med tiden. En film som jag alltid gillat är en gammal klassiker; "Borta med vinden". Suck, vilken film!!


Vilket land skulle jag vilja besöka och varför?


Det är också flera, men Italien ligger högt upp, sedan Australien och USA! Italien för människorna, kulturen och maten. Australien för Ayers Rock, livsstilen och klimatet. USA för att jag har en stor del av min farmors släktgren där! Skulle vara kul att besöka några!


Nu skickar jag denna Award vidare till 5 bloggare som jag följer och gillar, utan några tunga krav bakom, gör med den det ni känner för!!!


Kickelinas sylya


Majas Paradis


Sinneskattens Pyssel


Skaparglädje


Min syblogg


******Vi gjorde i ordning en stor rabatt på baksidan förra året. Då såg den ut så som på bilden. Nu ligger än några dm snö ovanpå, men jag klurar på vad jag ska plantera där, och hur det ska se ut!!! Vilka färger ska växterna ha, och hur ska jag gruppera dem, ja det är sådant jag funderar på. Gissa om jag längtar till snön är borta? Och så undrar vi hur äppelträdet mår efter denna kalla vinter? Månne det klarat sig?

3 kommentarer:

 1. Jag niger och tackar för att jag fått en award av dig.
  Jag ska ta mig ann den så fort jag har tid över, eftersom den kräver att jag "tänker" till.
  Ännu en gång ett stort TACK.
  Carina

  SvaraRadera
 2. Yes vilket roligt jobb att palnera o plantera en helt ny rabatt, jag blir lite avis.
  Angelica i Gammelstad

  SvaraRadera
 3. Bättre sent än aldrig. jag tackar så väldigt mycket för awarden. Nu ska jag försöka komma igång med bloggandet igen. Sylusten har iallafall återvänt nu lagom till påsklovet.

  SvaraRadera