måndag 16 november 2009

Födelsedag!


Så här fin present gav jag mig själv på födelsedagen!!
Tack så heeemskt mycket!!
Ett paket Balipops. Jag älskar ju batiktyger!
(Fniss, får man vara så barnslig??)
Av mamma och pappa fick jag reda pengar, så nu ska jag klura på om det kan bli en tutto-bag, eller/och ett kviltprogram till datorn.
Jag har så funderat på EQ6.
Har läst om det i de senaste FQ, och det verkar ju ett enkelt program att använda sig av. Men då återstår den eviga frågan; kommer jag att använda det????
******
Idag kom maskinen hem igen, med en flisa bortslagen!!!
Det visste de ingenting om!!!

5 kommentarer:

 1. grattis på födlaren :)) Finfina presenter!

  SvaraRadera
 2. Grattis grattis på stora dagen!!!! o vilken härlig present du gav dig..:) tygerna var ju helt underbara.... sytarmen skriker...:) men nu blir det inga nya projekt.... jag har spanat in en grej som jag vill ha i julklapp o tipsat dottern..:) man kan ju försöka iaf... vilken osis att dom slagit i maskinen...
  man vill ju att reparötern ska va lika rädd om den som man ä själv.... o att låtsas som ingenting är ju helfräckt.... ja dagarna går o inge inlägg blir det för mig men till advent ska jag försöka.... blir ju lite pyntat då.....

  SvaraRadera
 3. Grattis, grattis!
  Önskar Eva

  SvaraRadera
 4. Grattis på födelsedagen!En bättre present kunde du väl inte fått ;)
  Kram Lizzan

  SvaraRadera
 5. Grattis på födelsedagen! Vilken toppenpresent du fått! ;-) Hoppas du fick lite tårta också! Härligt att få tillbaks maskinen men rackarns att de skadat den! Hoppas den funkar bra i alla fall. Kram till dig!

  SvaraRadera