fredag 30 december 2011

Sista inköpet....

...för i år. Lite jultyg för att komplettera jultygerna från bytet. Lite strumpgarn i läcker färg. Allt inhandlat tillsammans med lite vadd, nålar och piggar till "häftpistolen". Jag har också kompletterat det som saknades för att få muslingejackan färdig. Det kom idag.


För att göra en liten summering av året som gått, behöver jag nog samla ihop mig lite och kolla bakåt i bloggen. Men om jag ska dömma efter OPAM-listan, så är den bra lång. Jag gör mer än jag tror. Många kvällar har jag mest tyckt om att softa i soffan, utan minsta lilla rörelse mot syrum, eller något annat nyttigt heller. Fast jag tror ju att det är då kreativiteten föds!!!


******


Jag har iaf ganska mycket på gång inför 2012: Bloggers BOM som jag syr på, moderna block som börjar bli en ansenlig hög, mammas röda Serendipity på god väg, samt en änglakvilt som behöver mackas och kviltas, och nu har jag antagit Majas utmaning!


Hon hittade på den utmärkta idén att sy från någon av alla ens quilttidningsmönster varje månad. Det är inga krav på att det måste "bli" något, men att prova sy av mönstret. Det passar mig som hand i hndske, för jag kommer annars aldrig till skott med alla fina grejer som finns att göra. Och tänk bara på alla roliga tekniker man kan prova på.

2 kommentarer:

 1. Nog tycker jag du varit flitig i år. Massor med fina arbeten har blivit klara.
  Visst är Majas utmaning frestande. Tror också jag ska försöka mej på den.

  Ha ett riktigt Gott Slut och så önskar jag dej Ett Riktigt Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 2. Så vackert garn du köpt. Har ännu inte kommit igång med mitt strumpstickeri - kanske nästa år?
  Gott Nytt År!
  Kram

  SvaraRadera