måndag 24 oktober 2011

Sockgarnsbytet

Idag när jag kom hem efter jobb och sprungna ärenden, så fanns där ett paket i brevlådan! Konstigt, vad upprymd man blir! Ännu gladare när jag fick se innehållet som EineÅland skickat till mig. Jättefint sockgarn, en påse godis, en fin nyckelring med tovat hjärta och dessutom en pannlapp hon sytt. jag förstår att hon också även är drabbad av kviltbaciller. Tack, snälla du. Jag ska skicka mitt paket till någon annan (som jag inte kan nämna) och det visar jag när det kommit på plats. Jag har sett att det finns många som är med i bytet, så man vet aldrig vem som läser bloggen och lägger ihop ett och ett.Här ska pannlappen hänga till jul, jag sparar den till dess!
Förra veckan trodde jag att det var kviltkväll på onsdag, och det trodde jag ända till jag såg att den kvällen skulle gå upp i rök och sms:ade till kusinen L. Tur att hon har bättre koll på läget för hon svarade tillbaka att det inte var något DEN onsdagskvällen. Oroliga kviltkompisar mailade mig också och undrade?????
Jaja, jag är iaf glad att det är den här onsdagen istället! För nu ska jag förbereda mig lite bättre. Vi ska sy dokumentmappar minsann. Ska leta tyg och lite annat smått och gott som kan behövas.
1 kommentar:

  1. ja du fick ett jättefint paket.. fåse vad jag får.. ännu har inget kommit.. jag har sänt iväg mitt..;O)ha en fin kväll...

    SvaraRadera