onsdag 12 oktober 2011

Pyttetäcke

I helgen sydde vi som sagt pyttetäcken, några av oss iaf. Några andra fortsatte att pyssla med syaskarna. Jag tog tag i mina rosa block som jag hade kvar sedan tidigare. Ett pyttetäcke går relativt snabbt att sy ihop, bara alla grejer finns till hands. Jag kompletterade med baksidesflanell från Ohlssons.


Detalj från kviltningen, en rosa blank brodertråd, och hjärtan på rad.
En bit spets som fanns i skåpet.


Och baksidan med rosa ugglor.
******

I går, onsdag hade vi vår vanliga träff, och då idkade vi byteshandel. Ett litet "säljtorg" riggades snabbt upp, där vi lade fram våra alster till byte alt. försäljning.
Det fanns allt från kvilttidningar, knappar, brodergarn, spännen till mönster och tyg.


För mig gick det som vanligt, jag tog mer med mig tillbaka än jag hade med mig dit. Jag köpte/bytte till mig frukt och grönt-tyger av K.

Tanken är att göra en sådan här bonad (finns som gratis mönster på All Momas Quilt), till köket.

Jag vill sätta igång genast, men tyvärr, jag måste jobba!!!! Så fräckt, va!
3 kommentarer:

 1. Gulligt litet täcke och ett lovande projekt på gång.
  Ha en fin dag

  SvaraRadera
 2. Ja, tänk att det finns annat som måste prioriteras! Alltid lika irriterande!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja du tänk om man skulle kunna slippa dessa jobb..:) o bara frossa i underbara tyger o garner dagarna i ända...:) vilken dröm.... pyttetäcket bö
  lev ju underbart... o sen kommer detväl snart bilder på frukttygsresultatet... du är ju otroligt snabb med symaskinen.... skaffade mig ett projekt igår ja... en emmafotölj för 60 kr... ska kläs om funderar på att kanske sticka ett överdrag... vi får se.. hoppas du haft lika vackert höstväder som mig idag... Kram Annika

  SvaraRadera