söndag 30 oktober 2011

Dokumentmapp!

Jag har sytt en dokumentmapp, eller, vi i sygruppen, har sytt tillsammans. Jag tog fram 3 st FQ som inte alls är jag, på något sätt, så beige! Man måste ju ändå sy av tygbitar som man kanske ångrar att man köpt. Tror att jag tänkte göra små nessar med spetsar på av detta tyg, men det kom jag på när jag skurit sönder det!!!! Hahahaa! Själva mappen var enkel...
...men att sy dit dragkedjan, var lite knepigare. Nåja, lite snett i hörnen, men fullt godtagbart för mig själv.Och med lite innehåll så gör den nytta.

Jag orkar inte så mycket, men det är ändå kul att pyssla med något mellan nys-host- och snyt-attackerna. Bihåleinflammation!!!! Men nu har jag fått penicillin, så nu ska det väl ge med sig.


2 kommentarer:

 1. Du är så flitig! Den blev fin din mapp! Själv har jag inte hunnit med den riktigt, målar i min hall och ränner runt i största allmänhet i stället! Men nu i veckan ska jag ta mig i kragen för det vore kul med en mapp man gjort själv!

  SvaraRadera
 2. I bland köper jag sådana här tyger också för att jag vill göra något riktigt romantiskt, men när man inte har en sådan personlighet så blir de inte använda på riktigt!
  Nu är jag ju lila, kanske skulle försöka att bli romantisk också;-)
  Fin mapp var det iaf!
  Kram

  SvaraRadera