onsdag 28 april 2010

Mapp nr.4...och en utlottning till!!

Nu tänker jag annonsera ut ännu en utlottning hos en av mina absoluta favoritbloggar: Anna syr.....som firar 500 inlägg med en utlottning av en bok och en jättefin liten påse som hon sytt.
Grattis till 500, Anna!
******
Och så har jag nu den 4:e mappen klar.
Nu får det var bra, med dessa mappar. KM är jättenöjd, och jag är leds på dem, men också nöjd.
Faktiskt så är de ju praktiska för vilka papper som helst, så man kan ju tänka sig ett annat användningsområde än till bilpapper.
Jag är sugen på något annat, och det finns ju potential för det, vi får se vad det blir.
******
Mamma fyller snart år, så jag har skräddat och påbörjat en ledig tröja till henne. Jag använde det grå spetsmönstrade tyget, som jag hittade när vi städade garderoben hos dem. Jag förstod på hennes kommentarer att detta var ett tyg som hon gärna skulle ha velat sy sig ett plagg av. Men nu är hon inte i form, så att det kan bli av. Så jag tänkte att det kan bli en överraskning till födelsedagen i stället. Men den behöver provas ut, för längden på ärmarna, vidd m.m.
Det var kul att sy ett klädesplagg som omväxling. Så jag kan faktiskt tänka mig att sy en del kläder just nu. Det finns såna tyger i förrådet också!!!
Det är bara tiden som finns för lite av. Dock klagar jag inte över det, utan är glad att jag nu har ett vik. som varar lite längre än en vecka.
1 kommentar:

  1. Oj så många fina mappar du syr, mycket finare än de plastmappar som följer med!
    Kram Lizzan

    SvaraRadera