måndag 11 juli 2011

Tillbaka hem, hem, hem

Jag känner mig som Nalle Puh, jag är en människa med en mycket liten hjärna. För det mesta så besvärar det mig inte nämnvärt, men nu.... suck. Det jag inte klarar särskilt bra är teknik av olika slag, men främst all slags digital sådan, typ kameror, dator, tv, stereo o.dyl.

Jag vet att jag inte är så ensam om det här, men det gör mig sååå trött på mig själv och min lilla hjärna.

Vi har ju kört runt i landet en dryg vecka. Jag tar aldrig med mig dator, utan fotar och lägger upp det när vi kommer hem. Jag gjorde som jag brukar...tror jag..nej, jag VET. För över 46 bilder, och när jag börjar titta på dem så är det bilder från 2007, som jag inte hittat förut, de fanns helt plötsligt på minnet i kameran, men semesterbilderna????????? Vi åkte till Expert där vi köpt kameran för flera år sedan, men några fler bilder fanns inte i kameran, eller på minnet, och hur de där bilderna kunde dyka upp i kameran helt plötsligt kunde killen inte förklara. Han tittade lite konstigt på mig faktiskt. Förstår inte varför. Så semester bilderna är försvunna i cyberrymden, som de där från 2007 varit. Men de har jag inte saknat nämnvärt, för jag vill ha mina semesterbilder. NU.

Förstår ni varför jag blir helt utmattad av att tänka på detta. Jag drömmer om olik lösningar. Jag har sökt på hårddisken, men de finns inte där, och i kameran...icke att finna. Kanske dyker de upp om 5 år, oj vad glad jag ska bli då!

******

I alla fall så får jag inte deppa ihop totalt över detta, så jag ska berätta vart vi har varit. Först åkte vi till Sundsvall och Fläsians camping, det gör vi varje år, nästan. Hemma har ju det varit en alldeles kolossalt fin sommar med värme upp mot 30 grader nästan varje dag. Söder om Skellefteå började det åska och regna. Det var väl inte kallt, men vi var van vid värme så vi frös faktiskt. Sedan åkte vi till Huvudstan, bodde på Bredängs camping som är jättefin. Vi åkte in till stan och strosade runt, fikade och mös. Tisdag gick vi på Allsången, och såg och hörde Håkan Hellström. Vilken kille på att dra igång. Det var roligt! Det blev så fint på e.m. och värmen kom. Efter några dagar åkte vi norrut. Vi besökte Linnés hammarby, så vackert. Vi stannade till på Gysinge bruk, och där var det så hett 31,5 grader! Sedan fortsatte vi till Järvsö, där vi sov en natt innan vi åkte till Ö-vik, och sedan hem igen. Jag hade en del fina bilder.

Ett litet stopp gjorde vi i Gnarp så jag shoppade 2 tyger, och i Järvsö köpte jag den fina mörklila sjalen.

Under resandet så har jag virkat på en gammal surdeg som jag haft liggande. För några år sedan så virkade jag en kofta i bomull/lin, men den blev inte bra, d.v.s. den passade inte mig. I sade att jag såg ut som en ....(jag kan inte skriva ordet för då blir det diskriminering, och jag vill inte diskriminera folk)! Nej, jag passade inte i den. Så jag rev upp halva tröjan, och nu har jag bara virkat stolpar. Jag har en hel del kvar, men kämpar på!

Hjärtekatten är nästan färdig , ska bara montera hjärtat! Och svansen!

4 kommentarer:

 1. Härlig semester du haft, besökt många fina platser.
  Men... gu´så irriterande med fotona. Verkar ju helt snurrigt. Hoppas du får fram dem så småningom.
  Fortsätt njut av sommaren, det är mycket kvar av den.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Mystiskt med fotona. Hoppas de komma fram ur gömmorna.
  I Gysinge har jag varit på kurs ett par gången, där ligger PROs folkhögskola.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ha en fortsatt trevlig sommar!!Kramar

  SvaraRadera
 4. Stackars dig!
  Det är så irriterande med teknik som inte vill som man själv!
  Undrar just vart bilderna från förr befunnit sig under tiden???
  Kram

  SvaraRadera