onsdag 20 juli 2011

I shop till I drop!

När jag skulle börja skära till kanter, och började räkna på hur mycket som behövdes för att Änglatäcket ska passa vår säng, så fann jag snabbt att jag hade alldeles för lite tyg!

Idag styrde jag alltså bilen till Quilterian, för att inhandla diverse saker som absolut behövs och dessutom mer kanttyg. Jag har liksom samlat ihop behoven för att göra en riktig shoprunda i butiken. Inte kan man säga att jag i vanliga fall är en blommig person, men detta täcke kräver liksom tyg åt det mer storblommiga hållet. Så det blev tyget till vänster, samt det vinröda för att plussa på kanten på kortsidorna. Ja hur det blir, får väl visa sig. Bomullsvadd därtill, att lägga mellan.

******

Det turkosa tyget köpte jag till ännu en "Gladväska" som min brorsdotter ska få. Hon har själv valt kombinationen svart/turkos. Snyggt!

******

Så köpte jag lite mindre tygbitar till nästa "Regnbågskvilt", min fjärde. Den ska bli i huvudsak gul, men med inslag av syrenlila, gulgrön, vit.

Mönstret som jag ska använda heter "Snail Trail" och gillas mycket av mig.


******


För ett par dagar sedan letade jag igenom en av UFO:lådorna där jag samlat massor med tyger till olika projekt (s.k. PIMM:s=projects in my mind).

Jag hade massor av gult och små lagoma rutor från ett QOL-byte för något år sedan.


Lite kvilttråd och nålar fick också plats i påsen. Efter en varm tur i bilen, vi hade +28 idag, så var en nöjd Pumla snart hemma igen. Plånboken var lätt igen, så även mitt hjärta.
Jag älskar att handla tyg!!!
******
Nu tvättar jag tyg för fullt och ser fram emot att avsluta ett projekt samt börja ett nytt!


7 kommentarer:

 1. Det är en viss, mycket trevlig känsla som infinner sig när man får shoppa lite (eller mycket) tyg. Mycket fint du hittat! Kramar Ullis

  SvaraRadera
 2. Ja, man får ju inte roligare än vad man gör sig OCH handla tyg är ju SJUKT KUL!!!
  Mycket fint du fått tag i!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga tyger du köpt.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hi-hi, jag tror minsann du hade en riktigt rollig dag! Ditt Änglatäcke är helt underbart!

  SvaraRadera
 5. Härliga inköp...
  visst är det skoj att shoppa. :-))
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Så spännande det ska bli att få se ditt färdiga änglatäcke! Jag var också en sväng till quliterian samma dag som du! Brita skvallrade... Jag hade min dotter med och hon har inte ro att gå där och botanisera så länge så det blev inte så mycket den här gången.

  SvaraRadera
 7. Ojoj vilka underbara inköp du gjort! Handla tyger är nog bland det roligaste som finns!
  Kram Lizzan

  SvaraRadera