tisdag 22 december 2009

Ohlssons

Det är synd att alla bilder blir mörka, här ser man ju inte mycket av mina fantastiska FYND!
Vi har fått Ohlssons till stan, det har nyligen öppnat en Galleria i vår lilla avkrok av den stora, STORA världen.
Stor lycka när där öppnade en tygaffär förståss. Mitt i julyran så MÅSTE jag in där och köpa lite baksidestyger. Det får man ju aldrig nog av. Det är ju så fiffigt att man kan köpa tyg på kg-pris, lite feltryck är det på en del, men det är annars stora och bra bitar.
Jag fyndade många meter tyg för 300:-. Ett djupsvart, ett mer grått, ett ljust vit/beige, ett blått och ett grönt. Nu har jag baksidor till många kuddar, täcken, dukar, ja allt!
******
Julbestyren är i stort klara, skinkan är i ugnen, jag håller på och pillar med en leverpastej som ska in efter skinkan. Allt hemlagat är GODARE än köpes. Sedan har jag ett stort matlagningsintresse, så jag vill gärna testa recept.
******
Lagom före jul så har jag fått hintar om att jobbet är i farozonen. Håhå, jaja!
Jag är inte ensam om det förståss. Vi är många som hänger löst i Svea Rike dessa dagar.
Reinfeldt lovar fler jobb??? Jojo, det är valår!

3 kommentarer:

 1. Lyllos er som har en Ohlssons, där kan man fynda hur fina grejer som helst. Vi hade en i Malmö innan men den slog igen för några år sedan och nu finns den närmaste i typ Örebro. :(
  Jättefina tyger hade du hittat i alla fall!

  SvaraRadera
 2. Hej
  Fina tyger du fyndat!
  Jag kunde inte hålla mig åkte ner men alla svarta tyger var tyvärr slut.Synd!

  SvaraRadera
 3. Oj vilken affär du fått....:) lycka... det går i mat ser jag... idag har jag julmiddag med mor så det ska lagas mat här med...:) hoppas att det ordnar sig för dig med jobb o så.... slutar mitt den 16 feb o det känns ju inte så roligt.... man vet ju hur svårt det är att hitta nåt annat.... men vi får hålla tummarna.... Önskar nu Dig o De Dina en underbar o fröjdefull julhelg..... Kram Annika

  SvaraRadera