måndag 3 augusti 2009

E-mailen fungerar igen!

Äntligen har jag fått igång min mail!
Man fattar ju inte vad som händer, men tydligen har adressen blivit kapad.
Varför någon gör det är mig en gåta?
Vad ska det användas till, och blir man nu föremål för någon otäck användning som man kommer att plågas av på något sätt.
Det tråkiga var att på Utfors supporttelefon gick det inte att få svar, så till slut kom jag på att jag kanske kan prova på Glocalnet, och då fick jag hjälp av några trevliga och duktiga flickor, sååå skönt!
Så, alla ni som väntat på era vinster, eller försökt maila gör det gärna en gång till så får vi se att det fungerar. Jag behöver adressen till er som vann, och den jag inte kan hitta någon adress till är du som kallar dig evaj i kommentarerna. Resten har jag mailat idag (läs måndag), så hoppas jag ni skickar era snigeladresser, och vips kommer ett paket!
P.S. Nolia var kul, mycket att se! D.S.

2 kommentarer:

  1. Vilken tur att det ordnade sig med datorn.... o supporten är ju kanon att kunna ringa till..... har man tur kommer man till nån trevlig person... fick en kille en gång som bara suckade åt allt jag sa.. då la jag på lurn.... :) Kram Annika

    SvaraRadera
  2. Kollade mejlen efter bloggrundan o såg att jag VUNNIT!!!!!! jättekul... har mejlat min adress direkt förstås..:) TACK... Kram Annika

    SvaraRadera