torsdag 4 oktober 2012

Kaffe Fassett

 Nu till ett annat Kaffe.....Kaffe Fassett. Det är ju en annan klar favorit i mitt syrum! Men långt ifrån den enda favoriten, som sagt. Jag är helt galet förtjust i de här, i vanliga fall, färgrika och färgstarka tygerna. MEN, så finns det ju också enfärgade Kaffe Fassett. Det är ju så in i norden läckert tillsammans med de galna mönstren på övriga tyger.
Jag var på Quilterian förra veckan för att lämna min utmaning, och det går bara inte att gå in där och komma ut tomhänt. Så det blev ett komplement till min Charm Pack, och  ytterligare ett WIMM (= Work In My Mind) i min samling. Men det är ju en del av tjusningen med den här hobbyn; att skapa saker i huvudet, innan de blir genomförda.
Jag skulle vilja göra en myspläd av de här tygerna, men jag tror det kan behövas lite fler tyger, eller kanske en likadan Charm Pack till, minst! Jag vet heller inte riktigt vilket mönster jag vill sy, men det är ju också så härligt att sitta och drömma om, och planera, hur det ska bli!
Nu ska jag sätta mig i fåtöljen, sy färdigt min lilla nåldyna från gårdagens syträff, och kanske sticka litet på koftan.
Imorgon är det fredag - hurra!!!

2 kommentarer:

 1. Kaffe har inte varit min favorit...men sent omsider så tror jag det börjar släppa nu :))
  Finfina tyger!

  Ha en trevlig helg, kram!

  SvaraRadera
 2. Så fina tyger bara så läckert! Vill ha! Tur att inte Brita var på Arcus! ha ha
  Hälsar
  Louise

  SvaraRadera